Sugar waxing

COMING SOON!

Alexandria professional sugarwax


Alexandria professional is de pionier op vlak van suikerontharing. Dit bedrijf ontwikkelt resultaat gerichte ontharingsmethodes voor professionele salons in de beauty en wellness industrie.
 

Zij hebben het patent van de “advanced body sugaring” op hun naam staan, en zijn daarmee de meest vooruitstrevende business op gebied van ontharen in de hele wereld.

 Wat is suikerontharing nu precies?
Deze vernieuwende manier van ontharen is een veilige, zachte en effectieve methode voor haarverwijdering bij vrouwen, mannen en jong volwassenen. De advanced sugaring  epilatie heeft veel diverse en unieke voordelen.
De speciale Alexandria ontharingstechniek en de exclusieve formule van de suikerpasta, zorgt ervoor dat de haren in de natuurlijke haargroeirichting verwijdert worden. Zelfs wanneer het haartje zich nog in een vroege groeifase bevindt ( de anagene fase ). Dit zorgt ervoor dat het haartje minder snel afbreekt, minder snel ingroeit en dat de ontharing op een zachte manier met een minimum aan irritatie kan uitgevoerd worden.

Suikerhars versus standaard hars/waxalex6

Een van de grootste verschillen tussen het Alexandria sugarwaxing systeem en standaard hars methodes, is dat gewone hars zich aan de levende huidcellen vasthecht tijdens het ontharen. Hierdoor is het ontharen met standaard hars pijnlijker, en kan het meer irritatie opleveren.

De suikerpasta`s die gebruikt worden bij de Alexandria suikerontharing zijn 100% natuurlijk, zelfs eetbaar, waardoor ze volledig veilig zijn in gebruik op de huid. De pasta`s bevatten geen schadelijke stoffen zoals, parabenen, urea, petrolium en laureth sulfaten en zijn niet getest op dieren

Een ander voordeel is dat de suikerpasta`s dezelfde temperatuur hebben als de huid, waardoor er geen risico bestaat op het brandwonden. Doordat de suikerpasta`s het haartje tot in de haarschacht kunnen omwentelen, wordt het haartje zachter gemaakt, waardoor het minder pijnlijk is en makkelijker om te ontharen.

Voordelen als klant

De klant kent alleen maar voordelen door over te stappen op de suikerhars ontharingsmethode van Alexandria sugarwaxing. De meeste cliënten zien en ervaren meteen een groot verschil na de eerste maal gebruik te maken van de sugarwax, de huid is minder geïrriteerd en zelfs de kleinste en lichtste haartjes worden verwijdert, ook merken ze dat de haartjes langer wegblijven

Na een aantal behandelingen raakt de haarfollikel uitgeput, hierdoor worden de haartjes dunnner. Omdat de “suiker pasta” ook heel kleine haartjes kan uittrekken word het mogelijk de haartjes in de anagene fase te verwijderen wat kan leiden tot permanente. Alle suikerpasta`s zijn 100% water oplosbaar, waardoor cliënten geen schrik moeten hebben voor vlekken op de kleding. Na elke behandeling wordt de suikerpasta vervangen daardoor is het onmogelijk om besmetting te veroorzaken,  het is tevens onmogelijk voor bacteriën om zich verder te vermenigvuldigen in een suikerrijke omgeving. De getrainde Alexandria Sugarwaxing specialistes dragen hygiëne hoog in het vaandel, bij elke behandeling wordt de huid vooraf grondig gereinigd en ontsmet. De specalist draagt altijd handschoenen.

COMING SOON!