Powderbrows

WAT JE MOET WETEN OVER POWDERBROWS

Met powderbrows hoef je niet langer iedere ochtend 20 minuten te verliezen voor de spiegel.

WAT ZIJN POWDERBROWS?

Powderbrow is een van de nieuwste semi-permanente technieken. In tegenstelling tot microblading of shadow brows wordt deze techniek toegepast met een machinale nano-naald. Er wordt op dezelfde diepte in de huid gewerkt maar vanwege de fijne naald bekom je een zachte poeder effect. Dit noemen we ook wel het pixel effect. De powderbrow blijft 1,5 – 2 jaar goed. Dit is dus geen permanente techniek. Het lijkt op tatoeëren maar het effect is natuurlijker.

KAN IK ZELF DE VORM BEPALEN?

Alvorens we van start gaan met de powderbrows zal de vorm voorgetekend worden. Dit op basis van uw botstructuur en bepaalde punten in het gezicht. Tijdens het uittekenen krijgt u het resultaat een aantal keer te zien in de spiegel. Indien er zaken zijn dat u wenst aan te passen doen wij dat onmiddellijk.

ZIJN DE WENKBRAUWEN DONKER NA DE BEHANDELING?

Meteen na de behandelingen zullen de wenkbrauwen rood, donker en een beetje gezwollen zijn. Na 3-7 dagen zal u korstjes verliezen. Nadat de korstjes zijn afgevallen zal u de indruk hebben dat er veel pigment verloren is gegaan. Na een 20-28 tal dagen komt het pigment er terug door en ziet u ook het eindresultaat. Bent u nog niet 100% overtuigd? Dan kan u een bijwerking boeken

KAN POWDERBROW TOEGEPAST WORDEN OVER PMU ALS COVER -UP?

Dit is zeker mogelijk, afhankelijk van hoe hard het pigment nog aanwezig is. U kan ons het best een foto sturen zodat wij een beeld hebben van de oude PMU.