Medische esthetische behandelingen

SPIERONSPANNENDE INJECTIES TEGEN RIMPELS

RIMPELS VERWIJDEREN EN EEN JONGERE UITSTRALING KRIJGEN

Afgezien van het dunner worden van het haar en het terugwijken van de haargrens, is het ontstaan van rimpels vaak een van de eerste uiterlijke kenmerken van het ouder worden. Het krijgen van rimpels is dan ook onlosmakelijk verbonden met het verouderingsproces en kan afhankelijk van uw levenswijze soms al op relatief jonge leeftijd inzetten. Hierbij spelen niet zelden ook andere aspecten een rol.

Zo is bijvoorbeeld bekend dat roken, stress en een regelmatige blootstelling aan uv-licht mede verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van plooien, lijnen en rimpels in het gezicht. In het laatstgenoemde geval maakt het overigens niet uit of dit uv-licht afkomstig is van de zon of wordt veroorzaakt door een zonnebank of gezichtsbruiner.

Ook regelmatig terugkerende spierbewegingen in het gezicht stimuleren de ontwikkeling van rimpels. Hierbij kan worden gedacht aan lachen en fronsen.

Spierontspannende injecties

Met een spierontspannende injectie is het goed mogelijk om dit soort rimpels te verwijderen. De bekendste behandelwijze behelst het injecteren van een spierontspannend middel in de gezichtshuid, wat leidt tot een tijdelijke ontspanning van de spieren die voor de ongewenste plooien zorgen.

Een andere, vergelijkbare rimpelbehandeling is het injecteren van een filler, waarmee het volume van de huid weer voor enige tijd op peil wordt gebracht. Beide behandelingen hebben dus slechts een tijdelijk effect.

Daarom is deze behandeling is uitermate geschikt voor de behandeling van kraaienpootjes, frons- en voorhoofdsrimpels.

De rimpelbehandeling vereist geen verdoving en kan uitgevoerd worden tijdens een gewone consultatie. U kan na de ingreep uw activiteiten meteen hervatten.

Het effect van een rimpelbehandeling uit zich na drie tot vijf dagen en duurt ongeveer zes maanden. Indien gewenst kunt u zich daarna probleemloos opnieuw laten behandelen.

Prijs afhankelijk van aantal zones

Behandeling met hyaluronzuur

Niet leuk, maar bij het verstrijken der jaren verminderen collageen en elastine, verantwoordelijk voor de stevigheid van je huid. Daarnaast neemt ook de hoeveelheid hyaluronzuur af waardoor je huid vaal wordt en het voelt minder vol aan. Subtiel en heel natuurlijk is het effect van een skinbooster booster , een behandeling die bestaat uit een serie injecties met hyaluronzuur.

Met een zeer dunne naald wordt hyaluronzuur in de oppervlakkige huidlaag gespoten. Normaal wordt een filler in de diepere huidlagen aangebracht en geeft plaatselijk meer volume. Daarom krijgt de hele huid met de skinbooster een oppepper

Hyaluronzuur heeft een enorm vochtbindend vermogen, die als een spons het vocht absorbeert. Door op verschillende plekken hyaluronzuur te injecteren, krijgt de huid iets meer volume. Daardoor verbetert de elasticiteit en worden de fijne lijntjes verzacht. Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de conditie van de huid.

Door de filler behandeling voort te zetten met een microneedling of mesotherapie behandeling, kun je een nog mooier resultaat bereiken.

Fillers

1 ml

1,5ml

280.00€

150,00€